Rumanian Bible Cornilescu Version

Leviticus 11

Leviticus

Return to Index

Chapter 12

1

 

 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis: 

 

 


2

 

 ,,Vorbewte copiilor lui Israel, wi spune-le: ,Cknd o femeie va rqmknea knsqrcinatq, wi va nawte un copil de parte bqrbqteascq, sq fie necuratq wapte zile; sq fie necuratq ca kn vremea sorocului ei. 

 

 


3

 

 Kn ziua a opta, copilul sq fie tqiat kmprejur. 

 

 


4

 

 Femeia sq mai rqmknq kncq treizeci wi trei de zile, ca sq se cureye de skngele ei; sq nu se atingq de nici un lucru sfknt, wi sq nu se ducq la sfkntul locaw, pknq nu se vor kmplini zilele curqyirii ei. 

 

 


5

 

 Dacq nawte o fatq, sq fie necuratq douq sqptqmkni, ca pe vremea cknd i -a venit sorocul; wi sq rqmknq wase zeci wi wase de zile ca sq se curqyeascq de skngele ei. 

 

 


6

 

 Cknd se vor kmplini zilele curqyirii ei, pentru un fiu sau pentru o fiicq, sq aducq preotului, la uwa cortului kntklnirii, un miel de un an pentru arderea de tot, wi un pui de porumbel sau o turturea pentru jertfa de ispqwire. 

 

 


7

 

 Preotul sq le jertfeascq knaintea Domnului, wi sq facq ispqwire pentru ea; wi astfel, ea va fi curqyitq de curgerea skngelui ei. Aceasta este legea pentru femeia care nawte un bqiat sau o fatq. 

 

 


8

 

 Dacq nu poate sq aducq un miel, sq ia douq turturele sau doi pui de porumbel, unul pentru arderea de tot, altul pentru jertfa de ispqwire. Preotul sq facq ispqwire pentru ea, wi va fi curatq.`` 

 

 


Leviticus 13

 

 

 

HTMLBible Software - Public Domain Software by johnhurt.com

 


Other Items are Available At These Sites: