NORSK BIBELEN 1906

Revelation 9

Revelation

Return to Index

Chapter 10

1

 

 Og jeg så en annen veldig engel komme ned fra himmelen, klædd i en sky, og regnbuen var over hans hode, og hans åsyn var som solen, og hans føtter som ildstøtter; 

 

 


2

 

 og han hadde i sin hånd en liten åpnet bok, og han satte sin høire fot på havet og den venstre på jorden, 

 

 


3

 

 og ropte med høi røst, som en løve brøler, og da han hadde ropt, talte de syv tordener med sine røster. 

 

 


4

 

 Og da de syv tordener hadde talt, vilde jeg til å skrive; og jeg hørte en røst fra himmelen si: Sett segl for det som de syv tordener talte, og skriv det ikke! 

 

 


5

 

 Og engelen som jeg så stod på havet og på jorden, løftet sin høire hånd op mot himmelen 

 

 


6

 

 og svor ved ham som lever i all evighet, han som skapte himmelen og det som er i den, og jorden og det som er på den, og havet og det som er i det, at det ikke skal være mere tid, 

 

 


7

 

 men i de dager da den syvende engels røst blir hørt, når han skal blåse i basunen, da skal Guds hemmelighet være fullbyrdet, således som han forkynte for sine tjenere profetene. 

 

 


8

 

 Og den røst som jeg hadde hørt fra himmelen, hørte jeg atter tale med mig og si: Gå og ta den lille åpnede bok i den engels hånd som står på havet og på jorden! 

 

 


9

 

 Og jeg gikk bort til engelen og sa til ham at han skulde gi mig den lille bok. Og han sier til mig: Ta og et den! og den skal svi i din buk, men i din munn skal den være søt som honning. 

 

 


10

 

 Og jeg tok den lille bok av engelens hånd og åt den; og i min munn var den søt som honning; og da jeg hadde ett den, svidde det i min buk. 

 

 


11

 

 Og de sier til mig: Du skal atter spå om mange folk og ætter og tunger og konger. 

 

 


Revelation 11

 

 

 

HTMLBible Software - Public Domain Software by johnhurt.com

 


Other Items are Available At These Sites: